Πληροφορίες για το GP Racing Models

H GP RACING MODELS αποτελεί μία νέα εταιρεία που ξεκίνησε το 2005.

Τα 25 χρόνια  εμπειρίας  στον χώρο σαν ιδιώτες μοντελιστές  με συνειδητή αγάπη για το χόμπι, μας έχει καθιερώσει κορυφαίους στις επισκευές αφού καταφέρνουμε με υπομονή και μεράκι να επιδιορθώσουμε  και τελικά να κάνουμε να δουλέψει ότι οι άλλοι δεν μπορούν.
Με δικές μας εισαγωγές από όλων τον κόσμο, διαθέτουμε στην ελληνική αγορά προϊόντα από ήδη γνωστές εταιρίες, καθώς επίσης και από πολλές νέες στο ελληνικό κοινό αλλά πάντα πολύ αξιόπιστες και δοκιμασμένες.
Το ήδη μεγάλο φάσμα προϊόντων που διαθέτουμε επεκτείνετε συνεχώς, με σκοπό να είμαστε πάντα στο πλευρό των φίλων του μοντελισμού.
Σκοπός της GP RACING MODELS είναι να βοηθήσουμε τον φίλο μοντελιστή καθοδηγώντας τον για την σωστή χρίση τον μοντέλων και να του προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Στόχος μας δεν είναι μόνο η πώληση αλλά ο χρόνος που περνά ο μοντελιστής με το αντικείμενο να είναι ποιοτικώς και ευχάριστος,για αυτό τον καθοδηγούμαι βήμα βήμα και προσπαθούμε να του λύσουμε κάθε απορία η πρόβλημα που μπορεί να έχει.


 
Επιστροφή
e-shop for rc models - by Dynamic Promotion - 4website.gr