Μέθοδοι Αποστολής

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το κόστος εξαρτάται από το βάρος της παραγγελίας και την απόσταση μεταφοράς.
Η παραλαβή απο το καταστημά μας δεν έχει καμμία επιβάρυνση.

Οσο αφορά τα μεγάλα δέματα (πχ Αεροπλάνα) που αποστέλονται με EMS (Πόρτα-Πόρτα) το βάρος που αναγράφεται στα αντίστοιχα προϊόντα είναι πάντα μεγαλύτερο του πραγματικού και ο υπολογισμός γίνεται με βάση τον όγκο και σύμφωνα με τις οδηγίες των Ταχυμεταφορών :
Ογκομετρικό Βάρος = Μήκος * Πλάτος * Ύψος / 5000

Μόλις στείλετε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας, θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης Το μήνυμα σημαίνει ότι η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί και θα εκτελεσθεί. Σε περίπτωση που παρουσιαστεί τυχόν προβλήμα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ , ΒΛΑΒΗ ή ΚΛΟΠΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

H Εταιρεία μας δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη στην περίπτωση υλικής ζημιάς η κλοπής του προϊόντος οφειλόμενη στις υπηρεσίες μεταφοράς. Σε μια τέτοια περίπτωση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα πράξουμε οτι είναι δυνατό απο την μεριά μας για να αποζημιωθείτε απο τους υπαίτιους.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Ευχαρίστως να παραλάβουμε τα προϊόντα τα οποία δεν σας άφησαν ικανοποιημένους εντός μίας (1) εβδομάδος απο την ημερομηνία παραλαβής (ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ). Επιβαρύνεστε το κόστος επιστροφής του προϊόντος καθώς και το 10% της αξίας του για επαναποθήκευση. Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί σε άριστη κατάσταση με το κουτί του ακριβώς όπως το παραλάβατε. Δέματα που μας επιστρέφονται σε κακή κατάσταση η προϊόντα τα οποία δεν λειτουργούν απο κακομεταχείριση δεν θα γίνονται δεκτά. Στις επιστροφές που γίνονται δεκτές σας επιστρέφονται τα χρήματα άμεσα κατόπιν τηλεφωνικής συνενόησης για τον τρόπο επιστροφής τους.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Υπάρχουν 3 τρόποι αποστολής:

  • Με ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ (EMS/Πόρτα-Πόρτα) (από 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες)
  • Με ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ (από 3 εώς 6 εργάσιμες ημέρες)
  • Με Πρακτορείο στην περίπτωση που είναι αδύνατη η μεταφορά με τις δύο προηγούμενες μεθόθους ή όταν ζητηθεί

Επιστροφή
e-shop for rc models - by Dynamic Promotion - 4website.gr